BronjaAuteurHeader

Boekpresentatie Skinner Methode

DSMBoekpresentatieBanner


Op zaterdag 15 augustus 2015 vond de boekpresentatie voor 'De Skinner Methode' van Bronja Hoffschlag plaats in het Bilderberg Parkhotel te Rotterdam. De Engelse thrillerauteur R.J. Ellory was de surprise guest.

Charles Kuijpers hield een prachtige speech. Het eerste exemplaar werd aan me uitgereikt door Roger Jon Ellory, niet alleen mijn favoriete schrijver, maar ook de man die de overweldigende kanten van het schrijverschap altijd zo fijn voor me in perspectief weet te plaatsen als ik het zelf even niet meer weet.

Roger deed ook een interview met me over mijn nieuwe boek, mijn oudere werk en het schrijverschap. Na het interview was er gelegenheid voor de bezoekers om ‘De Skinner Methode’ te kopen en te laten signeren. Het was leuk om oude bekenden te zien (sommigen kende ik nog van de Crimezone Leesclub!), maar ook om zoveel nieuwe lezers te ontmoeten en ze een beetje te leren kennen.

Het werd een onvergetelijke dag. Team Agemo bedankt alle gasten voor de belangstelling en gezelligheid.

Onze speciale dank gaat uit naar fotografen Koen Chevalier, Mike van Barneveld en Patrice van Trigt voor het beschikbaar stellen van hun foto's waarmee we hieronder een reportage hebben samengesteld.
 

DSMBilderberg1

DSMBilderberg2

DSMBilderberg3

DSMBilderberg4

Meer foto's

DSMBilderberg5
 

DSMBilderberg6
 

DSMBilderberg7
 

DSMBilderberg8

Alle foto's op deze pagina ©2014:

Koen Chevalier
Mike van Barneveld
Patrice van Trigt

Volg mij op:

AgemoLogoNieuw