BronjaAuteurHeader

Boekpresentatie P.I.D.

PIDBoekpresentatieBanner


Op zaterdag 8 juli 2017 vond de boekpresentatie voor 'P.I.D.' plaats in de tuin van het Bilderberg Parkhotel te Rotterdam. Tot het laatste moment was het even spannend of de weergoden ons gunstig gezind zouden zijn, omdat we hadden gekozen voor een buitenlocatie, maar het weer was perfect.

Cees van Rhienen interviewde me over mijn nieuwe boek en de aspecten van het schrijverschap, waarna hij zijn recensie over 'P.I.D.' voorlas. Tijdens het interview liet het geluid ons even in de steek, maar dat mocht de pret niet drukken. Daarna was er gelegenheid voor de bezoekers om mijn boeken te kopen en te laten signeren. Ik zag veel bekende gezichten en ontmoette nieuwe lezers. Een van de gasten droeg zelfs een Beatles T-shirt! Kunstenares Marianne Hutters had voor de gelegenheid miniatuurtjes gemaakt van mijn boeken en een schitterend kunstwerk van 'P.I.D.'.

Tijdens de signeersessie was er een geweldig, semi-akoestisch optreden van Nick van Wyk, die een prachtige set had samengesteld uit Beatlessongs, andere boek-gerelateerde liedjes en zijn eigen werk.

Team Agemo heeft genoten van deze bijzondere dag en we bedanken graag alle bezoekers voor hun belangstelling, de staf van het Bilderberg Parkhotel voor hun geweldige service en natuurlijk Nick voor zijn enthousiasme en prachtige performance. Ook gaat onze dank uit naar Patty van Delft voor de mooie foto's.

PIDBilderberg1

PIDBilderberg2

PIDBilderberg3

PIDBilderberg4

Nick van Wyk

Singer/Songwriter Nick van Wyk was de muzikale afsluiter van de dag. Hieronder een selectie van de songs die hij ten gehore bracht.
 


 


 


 Wil je meer Nick van Wyk horen?


Facebook:
https://www.facebook.com/nick.vanwyk

Youtube:
https://www.youtube.com/channel/nick.vanwyk

Volg mij op:

AgemoLogoNieuw