DSKHeader

De Spiegelkoning

"Ik had van ver moeten zien aankomen dat Misha geen rust zou vinden na Project X. Hij is niet in staat tot niets-doen. Als alle punten op een lijstje zijn afgevinkt, maakt hij een nieuw lijstje dat voltooid moet worden."

Het leven van Maren Franka was een stuk eenvoudiger, voordat ze zich liet meeslepen door de broers, Misha en Lennart Larsen. Nu bevindt ze zich alleen in een vreemde stad, omringd door onbekenden. Doodongelukkig maakt ze plannen om te ontsnappen aan haar glazen kooi, maar Misha is niet van plan haar zomaar te laten gaan.

Ook Misha heeft het nodige te verwerken gekregen. Hij zoekt afleiding in een nieuwe bizarre missie, waarmee hij niet alleen zichzelf in gevaar brengt, maar ook zijn beste vrienden. Hij geeft Maren een bijna onmogelijke opdracht, die de verhoudingen binnen de vriendengroep op scherp zet. Voor Maren begint een race tegen de klok om haar opdracht tot een goed einde te brengen. Om te slagen zal ze keuzes moeten maken, maar iedere keuze kan fataal zijn... voor Misha's plan en de betrokkenen.

Ondertussen zint Donald Skinner op wraak en de arm van de Jersey Killer reikt tot ver buiten de gevangenismuren.

 

Project X Boektrailer

DSKVoorkant

ButtonInkijkexemplaar

Psychologische Thriller
Paperback:
438 pagina's
ISBN: 9789082137095

ButtonDSKPaper

ButtonDSKePub

Volg mij op:

AgemoLogoNieuw