BronjaAuteurHeader

Radiointerview RTW Waddinxveen

UpdatesBOA

Op 28 maart 2017 was ik te gast in het radioprogramma 'Books On Air' van Cisz Strasters voor RTW Waddinxveen. Het hele interview, waarin in ik onder andere een tipje van de sluier oplicht over mijn nog te verschijnen debuutroman staat op de website. Het is zowel te beluisteren (audio) als te bekijken (video).

Radiointerview Exxact Barendrecht

UpdatesPanoramaLiterama

Op 22 september 2016 was ik te gast in het radioprogramma 'Panorama Literama' van John Brosens voor Radio Exxact. We hadden een interessant gesprek over boeken en het schrijverschap. Helaas zijn door het wisselen van server de opnamen verloren gegaan en zijn deze niet terug te luisteren. Indien ze ooit nog boven water komen, plaatsen we ze alsnog.

Gastrol in nieuwe videoclip van Burning

UpdatesVideoclipBurning

‘Nightmares’ werd gelanceerd in een stampvol Fox Nightlife in Stadskanaal op 25 maart 2016. Het album ontving lovende kritieken van zowel pers als luisteraars. Net toen ik dacht dat daarmee mijn samenwerking met Burning - in ieder geval tot het volgende album - tot een einde was gekomen, werd ik gecast in een bijrol voor de videoclip van de derde single van het album, het titelnummer ‘Nightmares’.

Photoshoot Burning album

UpdatesPhotoshootBurning

Naar aanleiding van mijn samenwerking met Burning voor 'Razors and Reasons' vroegen de heren me mee te werken aan de fotoshoot voor de albumcover. Samen met een groep leuke modellen in uitzinnige kostuums, een geweldige fotografe en wat solidaire bandleden stond ik een hele dag te blauwbekken in de regen en kou op een locatie, die rechtstreeks uit de 'Texas Chain Massacre' leek te komen. Volgens de lokale verhalen zou het er spoken, dus wat wil je als thrillerschrijver nog meer?

 

UpdatesAgemoBoekenReclame
 

De Skinner Methode op Hebban

UpdatesHallOfFame

Ruim anderhalf jaar nadat de 'De Dode Kamer' bij Crimezone in de leesclub zat, mocht de Hebban Thriller Leesclub een oordeel gaan vellen over het tweede deel in de 'Project X' trilogie: 'De Skinner Methode'.

Net als bij de leesclub rond ‘DDK’ was het voor mij als auteur zeer bijzonder om mijn eigen boek door de ogen van de lezers te kunnen zien. Natuurlijk bleef het heel spannend hoe de deelnemers ‘DSM’ zouden gaan waarderen.
Toen de recensies en cijfers binnen begonnen te druppelen, kon ik mijn ogen nauwelijks geloven. Uiteindelijk belandde ‘DSM’ met een prachtige gemiddelde score van 9,7 op nummer 1 in de Hebban Leesclub Hall of Fame.

Boekpresentatie 'De Skinner Methode'

UpdatesDSMBoekpresentatie

Op 15 augustus 2015 vond de boekpresentatie van ‘De Skinner Methode’ plaats in het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. Het eerste exemplaar werd aan me uitgereikt door Roger Jon Ellory, niet alleen mijn favoriete schrijver, maar ook de man die de overweldigende kanten van het schrijverschap altijd zo fijn voor me in perspectief weet te plaatsen als ik het zelf even niet meer weet.
Roger deed ook een interview met me over mijn nieuwe boek, mijn oudere werk en het schrijverschap. Het was leuk om oude bekenden te zien (sommigen kende ik nog van de Crimezone Leesclub!), maar ook om zoveel nieuwe lezers te ontmoeten en ze een beetje te leren kennen.

Project Burning

UpdatesProjectBurningGroup

I love thinking 'out of the box' and I love experiments, so when the guys of Burning asked me to write a text for one of their new songs I embraced the challenge. A metal band and a girl who writes thrillers: an unlikely combination, but these guys are a dream to work with and on top of that: it's working out great!

Wonderful to be surrounded by so much creativity, experience the birth of a new song up close and be a part of this process. Lead singer Hugo Koch sent me a recording of a rehearsal and performance. and it blew me away!

Thank you, guys. Rock on!

Het Thrillerfestival 2014 en de Hebban Awards

ThrillerfestivalBanner

26 oktober 2014. was ik aanwezig op het Thrillerfestival in Zoetermeer, voor de uitreiking van de Hebban/Crimezone Awards van 2014. Ik was genomineerd voor de Thriller Debuutprijs 2014, die ik overigens ook won. Foto's van de uitreiking en een filmpje staan op mijn site...

Lees het verslag...

Volg mij op:

AgemoLogoNieuw